Alrøe Aner

Statistics — Alrøe Aner

This family tree was last updated on June 4, 2020.

Individuals
Males
450
49.2%
Females
458
50.1%
Total surnames
Families
Sources
Media objects
Repositories
Total events
1,350
Total users
23
Latest birth year
2013
This information is private and cannot be shown.
Latest death year
2016
This information is private and cannot be shown.
Average age at death
65
Males: 67   Females: 63
Family with the most children
12
This information is private and cannot be shown.
Average number of children per family
1.97
Sign in
News
Nye billeder af familien Nielsen
February 20, 2011 - 8:29:33 p.m.

Joan har lagt mange nye billeder fra hendes familie op, blandt andet en stak billeder fra Gunnar Nielsen. Hun har fået god hjælp til at identificere personerne fra hendes forældre Lis og Ejvind og fra Ejvinds søskende. Tak for det!

Overflyttet til online slægtsdatabase
December 28, 2010 - 11:32:36 p.m.

Vi har nu overflyttet slægtsdatabasen til et online system der hedder webtrees. Det betyder først og fremmest at det nu er muligt for flere i slægten at bidrage til slægtssiderne. Desuden er det nu muligt at beskytte data og billeder for nulevende medlemmer af slægten.

Alle der registrerer sig vil bl.a. kunne se data og billeder for alle nulevende i slægten, samt redigere i data og lægge billeder op. I vil fx også have et link til jeres eget stamtræ under Mine Sider i menuen. Vi skal godkende de der registrerer sig, og vi vil kun godkende medlemmer af slægten. I vil derfor blive bedt om at skrive hvem I er i den nuværende slægtsdatabase eller hvordan i er i familie med en i databasen ved registreringen.

Vi håber hermed at disse slægtssider kan komme til gavn for flere i slægten og at I  vil hjælpe med at udbygge databasen med nytilkomne børn og flere af vores forfædre.

med venlig hilsen Hugo og Joan Alrøe

Starten på disse slægtssider
December 28, 2010 - 11:12:05 p.m.

Dette var oprindeligt et stamtræ som Tobias fik i julegave i 2003, samlet med god hjælp fra Tobias bedsteforældre: Lis, Ejvind og Kaj.

Vi håber at også andre i vores nære og fjerne familie kan få glæde af det. Og vi vil være glade hvis I har lyst til at hjælpe os med at bygge videre på det. Rettelser, tilføjelser, billeder, med videre modtages med glæde.

Kærlig hilsen fra familien Alrøe i Hærup.

Favorites
Slide show

Who is online
2 signed-in users