Alrøe Aner

Velkommen til disse slægtssider

Dette slægtstræ udspringer af et stamtræ som Tobias F. Alrøe fik i julegave i 2003 af sine forældre Hugo og Joan, med hjælp fra Tobias' bedsteforældre: Lis og Ejvind Nielsen og Kaj Alrøe.

Vi håber at også andre i vores nære og fjerne familie kan få glæde af det. Og vi vil være glade hvis I har lyst til at hjælpe os med at bygge videre på det. Rettelser, tilføjelser, billeder, med videre modtages med glæde. Hvis I registrerer jer, vil I selv kunne tilføje og rette oplysningerne, lægge billeder op osv. Vær ikke bange for at prøve - jeres ændringer bliver tjekket af os inden de bliver gennemført. Hvis I ikke har lyst til at prøve selv kan I også sende oplysninger og billeder til os på aner SNABELA alroe PUNKTUM dk.

Hvis I registrerer jer vil I også kunne se oplysninger og billeder af de nulevende medlemmer af slægten. Disse er beskyttede så de ikke kan ses af andre. Kun medlemmer af slægten kan registrere sig.

Hvis du har problemer med at bruge hjemmesiden, kan du klikke  et af de små spørgsmålstegn ved de enkelte punkter eller se hjælpesiden http://wiki.webtrees.net/en/Novice_User_Guide.


Kærlig hilsen fra familien Alrøe i Hærup.

Statistik — Alrøe Aner

Dette stamtræ blev sidst opdateret 4. marts 2019.

Individer
Mænd
450
49,2 %
Kvinder
458
50,1 %
Total antal efternavne
Familier
Kilder
Medieobjekter
Opbevaringssteder
Total antal begivenheder
1.350
Total antal brugere
21
Seneste fødselsår
2013
Oplysninger om denne person er privat.
Seneste dødsår
2016
Oplysninger om denne person er privat.
Gennemsnitlig alder ved dødsfald
65
Mænd: 67   Kvinder: 63
Familie med flest børn
12
Oplysninger om denne person er privat.
Gennemsnitlig antal børn pr. familie
1,97
Log ind
Nyheder
Nye billeder af familien Nielsen
20. februar 2011 - 20:29:33

Joan har lagt mange nye billeder fra hendes familie op, blandt andet en stak billeder fra Gunnar Nielsen. Hun har fået god hjælp til at identificere personerne fra hendes forældre Lis og Ejvind og fra Ejvinds søskende. Tak for det!

Overflyttet til online slægtsdatabase
28. december 2010 - 23:32:36

Vi har nu overflyttet slægtsdatabasen til et online system der hedder webtrees. Det betyder først og fremmest at det nu er muligt for flere i slægten at bidrage til slægtssiderne. Desuden er det nu muligt at beskytte data og billeder for nulevende medlemmer af slægten.

Alle der registrerer sig vil bl.a. kunne se data og billeder for alle nulevende i slægten, samt redigere i data og lægge billeder op. I vil fx også have et link til jeres eget stamtræ under Mine Sider i menuen. Vi skal godkende de der registrerer sig, og vi vil kun godkende medlemmer af slægten. I vil derfor blive bedt om at skrive hvem I er i den nuværende slægtsdatabase eller hvordan i er i familie med en i databasen ved registreringen.

Vi håber hermed at disse slægtssider kan komme til gavn for flere i slægten og at I  vil hjælpe med at udbygge databasen med nytilkomne børn og flere af vores forfædre.

med venlig hilsen Hugo og Joan Alrøe

Starten på disse slægtssider
28. december 2010 - 23:12:05

Dette var oprindeligt et stamtræ som Tobias fik i julegave i 2003, samlet med god hjælp fra Tobias bedsteforældre: Lis, Ejvind og Kaj.

Vi håber at også andre i vores nære og fjerne familie kan få glæde af det. Og vi vil være glade hvis I har lyst til at hjælpe os med at bygge videre på det. Rettelser, tilføjelser, billeder, med videre modtages med glæde.

Kærlig hilsen fra familien Alrøe i Hærup.

Favoritter
Diasserie